avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Înștiințare de la Parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Înștiințare de la Parchet

Bună ziua, am primit o înștiințare de la Parchet în care mi se spune că trebuie să mă prezint pentru înmânare a plicului cu acte de procedură aferente dosarului cu nr. xxx/P/2021. Nu știu să se fi întămplat vreo ceva în anul 2021. Ați putea să îmi spuneți de la ce vine acel ”P” sau pentru ce se trimit de obicei aceste înștiințări? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:00, 2 Septembrie 2023
Buna ziua, “P”-ul este indicativul dosarelor de urmarire penala si vine de la Parchet. Mergeti si ridicati corespondenta, sunt nenumarate situatii in care se pot trimite astfel de instiintari dar decat sa faceti presupuneri mai bine aflati sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare unPompier unPompier Buna ziua . Am o intrebare daca se poate . Am primit astazi o instintare .. stie cineva ce inseamna ??? In conformitate cu art 260 din legea 135 - 2010 ... (vezi toată discuția)
Înștiințare articolul 260 legea 135/2010 Alexandru1696 Alexandru1696 Bună ziua, Astăzi am găsit în ușă o înștiințare pe numele tatălui meu, decedat în luna iunie. \"In conformitate cu art. 260 din Legea 135/2010 ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna litera "p" pe o instiintare? Alinx Alinx Salut! Exemplu Nr. dosar XXXX/p/2005 2005 cred ca este anul, dar \\\\"p\\\\" vine de la penal sau de la ce? De cand se lasa o instiintare in usa, fara sa ... (vezi toată discuția)