avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Aplicare la Facultatea de Drept la 23 de ani
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Aplicare la Facultatea de Drept la 23 de ani

Buna ziua! Am 23 de ani și sunt recent absolvent al Facultății de Economie. De când eram copil îmi doream să urmez cursurile Facultății de Drept, însă în ultimul an de liceu am hotărât să nu mai aplic. Recent am început să iau în considerare înscrierea la Drept. Considerați că este prea târziu să finalizez studiile de licență la 27-28 de ani, respectiv susținerea examenului de intrare în Barou?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:49, 2 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am avut colegi care au urmat facultatea la vârste mai ,,inaintate,".Avantajul este ca fiind mai matur știți care sunt prioritățile,puteți sa va concentrați pe lucrurile esențiale etc..
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cariera in profesia de avocat diana1sefa diana1sefa ca absolventa a unei facultati de drept acreditata ce sansa am sa lucrez in domeniul juridic sau intr un cabinet de avocatura inca nu am luat ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept specializarea - drept european si international alex.roberto alex.roberto Buna ziua, pot profesa ca magistrat sau avocat daca termin studiile la Universitatea Nicolae Titulescu -Facultatea de Drept Specializarea - Drept european si ... (vezi toată discuția)
Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)