avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROCESUL VERBAL ce valoare are in cazul imputarilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROCESUL VERBAL ce valoare are in cazul imputarilor salariale

Buna seara
firma la care lucrez ne obliga sa platim lipsurile din magazin iar la insisitentele noastre de a semna un angajament de plata (pana acum nu am primit nici o chitanta , angajament de plata , nimic) ni-s-au dat niste procese verbale care suna asa:
Subsemnata x, angajata in cadrul firmei y , in functi de lucrator comercial, ii predau lu z :((aici este numele managerei magazinului), in calitate de manager al magazinului, suma de ... care semnifica lipsurile pe colectia 5.
as dorii sa stiu daca acest proces verbal este legal sau nu, pentru ca asa se intelege ca ii predau banii managerei si nu firmei la care lucrez?
ce sa fac? maine trebuie sa il predau semnat.
va rog un raspuns avizat
:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 29 Ianuarie 2010
Practica nu este legala, prejudiciul trebuie dovedit si numai o instanta va poate obliga, daca va gaseste vinovata, sa acoperiti in mod legal prejudiciul. Asa o sa platiti toata viata si prejudiciul nu sti daca exista sau daca sumele date au destinatia de acoperire.
Acel proces verbal nu justifica prejudiciul adus societatii , cu doar ca se preda niste bani o suma de bani ... prin acel proces-verbal se poate demostra doar achitarea sumei de bani care reprezinta contravaloarea lipsurilor ...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere disciplinara vs. raspundere patrimoniala ritzzy ritzzy Buna seara, Cine poate sa ma ajute?? Firma la care lucrez are fise de post, ROF, ROI si proceduri care stabilesc pasii de urmat pentru activitatile ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!! imputari din salariu ilegale buburuza 29 buburuza 29 Buna ziua, Am accesat acest forum pentru ca am urgent nevoie de un raspuns legal pivind anumite nereguli la firma la care lucrez. Lucrez la aceasta firma de ... (vezi toată discuția)
Contractul de ordine interioara ce valoare are in cazul imputarilor din salariu buburuza 29 buburuza 29 buna ziua as dorii sa stiu ce valoare are contractul de ordine interioara in cazul unor imputari din salariu. firma la care lucrez ma ameninta ca imi retine ... (vezi toată discuția)