avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate considera nedeclarare punct de lucru?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate considera nedeclarare punct de lucru?

Bună seara
Se poate considera nedeclarare punct de lucru dacă pe societate care are trecut activități la terți, respectiv detailing auto, și se prestează serviciul la garajul unei cunoștințe? Acesta nu a închiriat societății dar permite sa se efectueze serviciul acolo când clienții nu doresc la domiciliu.
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce fel de contract sa incheie 2 srl-uri? locatiune? colaborare? Ssarmiss Ssarmiss Colaborarea va consta in: SRL-ul meu (1) va presta clientilor persoane fizice servicii de detailing auto (polish, degresari etc) pe terenul administrat de un ... (vezi toată discuția)
Prestare servicii ocazionale Claudiu1998 Claudiu1998 Buna ziua , Va rog sa ma ajutați cu o informație . Vreau sa specific ca sunt angajat la o companie , nu știu dacă are o importantă . Acasa dețin un ... (vezi toată discuția)
Înființare firma inchirieri auto ionut.dally ionut.dally Buna ziua. Doresc sa înființez o firmă de inchirieri auto in regim de închiriere la zi si vreau sa stiu care sunt pasii de urmat si conditiile necesare ... (vezi toată discuția)