avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună ziua, Avem o situatie deosebita: Compartimentul ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună ziua, Avem o situatie deosebita: Compartimentul achizitii ...

Bună ziua,
Avem o situatie deosebita:
Compartimentul achizitii regionale are șeful direct la sediul central și persoanele din subordine sunt la Directiile Regionale, unde avem câte un responsabil SSM/SU, cine semnează pe fisa la instruirea periodica ? Semnătura este olograf. Poate să-i facă instruirea periodica și să si semneze responsabilul SSM/SU de la directia unde se afla angajatul?
Cel mai recent răspuns: dutun , utilizator 14:58, 12 Septembrie 2023
Bună ziua,
Putem face pentru ei online, dacă pentru ceilalți nu facem online?
Este decizia angajatorului.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducatorul locului de munca are contract de prest servicii TutuianuR TutuianuR Buna ziua ! Conducatorul locului de munca are contract de prestari servicii cu firma X. Poate el instrui si semna fisele de instruire ssm si su pt angajatii ... (vezi toată discuția)
Responsabil ssm adrian65 adrian65 Sunt angajat, la o firma care este subantreprenor in cadrul unui proiect de constructii, cu C.I.M. <Inspector SSM> si cu decizie de <Lucrator desemnat ... (vezi toată discuția)
Situatii de urgenta mummy mummy Sunt desemnata prin decizie lucrator desemnat ssm la o institutie publica ce are un numar de peste 150 de angajati.Mentionez ca am cursuri de specialitate in ... (vezi toată discuția)