avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua sunt administrator la o societate comerciala ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua sunt administrator la o societate comerciala si pe ...

Buna ziua sunt administrator la o societate comerciala si pe parcursul a 20 de ani de functionare am acumulat datori ce mi se poate intampla mie ca administrator daca societatea intra in faliment desi am facut un plan de reorganizare dar nu stiu daca va fi votat de creditori nu ma avere si nu detin bunuri .va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: dudaev_dudaev , utilizator 16:06, 8 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in primul rand depinde de forma juridica a societatii. De principiu se poate atrage raspunderea administratorului pentru starea societatii. Daca nu aveti bunuri, atunci o eventuala executare silita demarata ulterior obtinerii unui titlu executoriu impotriva dvs. va fi fara efect pana veti dobandi bunuri in proprietate.
Multumesc frumos ..ce inseamana depinde de forma juridica ceva exempe ma puteti ajuta . cu stima
SA, SRL, SCA…
Ultima modificare: Vineri, 8 Septembrie 2023
Madalina Pascu, Avocat
Buna multumesc mult suntem SRL
Atunci raspunsul de mai sus vizand atragerea raspunderii administratorului ramane valabil.

Alte discuții în legătură

Reorganizare kordo kordo Buna ziua . Daca o firma se afla an reorganizare , si totusi nu-si reuseste sa achite datoriile conform planului de reorganizare , deci da faliment , ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! până în ianuarie anul acesta, am fost administratorul ... Zz00 Zz00 Bună ziua! Până în ianuarie anul acesta, am fost administratorul firmei tatălui meu. În această perioadă, compania a acumulat datorii mari, lucru pe ... (vezi toată discuția)
Reorganizare judiciara stavar stavar daca un srl a intrat in reorganizare judiciara aprobata de tribunalul comercial isi mai poate desfasura activitatea?ce inseamna de fapt reorganizare judiciara? ... (vezi toată discuția)