avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot scoate o masina de la primarie desi eu nu sunt ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot scoate o masina de la primarie desi eu nu sunt propietar?

cum pot scoate o masina de la primarie desi eu nu sunt propietar in carte.
Masina in cauza a fost dusa la fier vechi cu mult timp in urma si am ramas bun de plata primaria nu vrea sub nici o forma sa o scoata de la taxe si impozite locale
Ultima modificare: Marți, 12 Septembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:03, 12 Septembrie 2023
Precizarile dv sunt contradictorii
Daca nu sunteti proprietar vehicul cum ati ramas bun de plata dupa predare epava la unitate specializata?
Reveniti cu detalii relevante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Masina este dauna totala si nu se mai poate face nimic. Tata a luat numerele de la masina, are actele de la masina ce trebuie sa facem? Putem sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua - radiere mașină vândută și abandonată Vasilius Vasilius Am vândut o mașină prin 2011 cu un contract de vânzare cumpărare de mână cu martori. Între timp s-a pierdut acel contract iar de persoana respectivă ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa radiez o masina de la politie? UGenna UGenna Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un ... (vezi toată discuția)