avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună! In ultimul an am luat mai multe zile de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună! In ultimul an am luat mai multe zile de concediu medical. ...

Bună! In ultimul an am luat mai multe zile de concediu medical. As dori sa va intreb dacă iau cateva zile de concediu medical in septembrie 2023 ,la calculul celor 90 de zile dintr -un an calendaristic se tine cont si de zilele din septembrie 2022 ? Dacă se tine cont atunci as depasi cele 90 de zile. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:59, 13 Septembrie 2023
In septembrie 2022 cand ati avut concediu medical?
In ultima saptamana din septembrie ,5 zile.
Se iau in considerare .. numai daca va luati din octombrie nu intra in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical in timpul sarcinii GAGI GAGI Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: sunt insarcinata in saptamana 20 si incepand cu 13 decembrie 2010 sunt in concediu ... (vezi toată discuția)
Lamuriri concedii de maternitate( pre, postnatal si cic) m2oni m2oni Buna ziua ! Am citit toate legile legate de acest subiect, dar tot nu m-am lamurit asupra unor aspecte: Voi naste in 15 ianuarie ( aproximativ) . Am decis ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor suplinitor începând de la data de ... MunteanuValentina9 MunteanuValentina9 Bună ziua! Sunt profesor suplinitor începând de la data de 1 septembrie 2023. Ulterior am aflat ca sunt însărcinată, iar din luna ianuarie și până în ... (vezi toată discuția)