avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cuantum pensie alimentara 2 copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cuantum pensie alimentara 2 copii

Buna ziua, Am o intrebare legat de urmatoarea situatie:
Am un baiat de 21 de ani(la facultate, fara venit) din vecehea casatorie si el sta la mine(maica s-a, de la 18 ani nu mai plateste pensie alimentara). Din a 2-a casatorie am o fetita. Din pacate este foarte probail ca o sa divortam. In acest context as dori sa stiu cum se va calcula cuatumul pensiei alimentare care va trebui sa platesc. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 05:50, 15 Septembrie 2023
Maxim 25% din venitul net pentru fetița din a 2 - a căsătorie.
Daca dovediți instanței ca aveți și copilul în continuarea studiilor, se poate să vă stabilească un procent mai mic de maxim 16.66%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Oana83&David Oana83&David Buna ziua, Eu si sotul traim si Londra si am fost casatoriti 5 ani. In urma casatoriei a rezultat un baiat de 4 ani care locuieste cu mine de 2 luni de cand m ... (vezi toată discuția)
Valoare pensie alimentara ContSters285904 ContSters285904 Buna ziua, am 2 copii, unul de 21 ani si celalalt de 13 ani, sunt divortata, m-ar interesa cat e valoarea pensiei alimentare pt cei doi copii, Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara de la tata fara venit Jenu68 Jenu68 Buna ziua! M-a rugat cineva sa ma interesez daca va fi obligat, in caz de divort, sa platesca pensie alimentara daca nu are nici un venit. Are trei copii, ... (vezi toată discuția)