avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Am si eu o fetita care la sfarsitul lunii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Am si eu o fetita care la sfarsitul lunii octombrie ...

Buna ziua ! Am si eu o fetita care la sfarsitul lunii octombrie implineste 3 anisori, am dorit inscrierea la gradinita , insa politica scolii a fost ca nu primeste copii decat cu varsta de 3 ani impliniti si ca nici nu face cererea de inscriere deoarece calculatorul ne va respinge direct...fara sa ne dea solutii sau ceva , ulterior sa intrebam in stanga si in dreapta sa aflam ca putem inscrie dupa ce a implinit 3 ani si sa o aducem , chiar daca scoala a inceput de o luna...toate frumoase...dupa inceperea scolii sa vad la gradinita copii inscrisi mai mici cu 3/4 luni ca fiemea, avand relatii in scoala ! Pentru astfel de, discriminare sunt in stare sa fac orice demers...Copii au drepturi egale la invatamant de stat si regulile trebuiesc sa fie pt toti la fel !
Ultima modificare: Vineri, 15 Septembrie 2023
Wolfine, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:55, 15 Septembrie 2023
Buna ziua!
Daca v-au spus ca o puteti duce dupa ce implineste trei ani si v-a fi primita,asa ar trebui sa faceti,daca doriti neaparat acea gradinita.Daca nu,o puteti duce la alta.
De fapt ce ati dorit sa stiti?Ca nu ati pus o intrebare.
Doriti sa faceti reclamatie sau ce anume?
Exact, ce as putea face , ca nu pot trece cu vederea la aceasta magarie facuta din partea Directoarei , si cei cu relatii in acea gradinita ?
Imi cer scuze, am sters din greseala intrebarea .

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Daca v-au spus ca o puteti duce dupa ce implineste trei ani si v-a fi primita,asa ar trebui sa faceti,daca doriti neaparat acea gradinita.Daca nu,o puteti duce la alta.
De fapt ce ati dorit sa stiti?Ca nu ati pus o intrebare.
Doriti sa faceti reclamatie sau ce anume?

Gasiti aici date de contact si tot ce aveti nevoie daca doriti sa faceti reclamatie.Sau puteti merge fizic sa o faceti
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi încălcate sau nu. angelica82 angelica82 Buna seara! Locuiesc într-o o comuna din jud Ilfov. Am 2 baieti , unul in clasa a 4-a si cel.mic 4 ani urmeaza primul an de gradinita. Cel mare a fost arondat ... (vezi toată discuția)
Pot sta acasa pana cand implineste fetita mea 3 ani, fara plata ? akinom0440 akinom0440 Buna ziua, am fost in concediu de crestere copil pana la 2 ani, din aprilie m-am intors la serviciu, iar pe fetita mea am dus-o la gradinita. Intre timp ea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare ... Gabi.450 Gabi.450 Buna ziua. Am depus dosarul de inscriere in clasa pregatitoare la scoala de care apartinem in luna august. Totusi nu a fost primit pe motiv ca nu sunt locuri. ... (vezi toată discuția)