avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... In clasa fiului meu mediile generale sunt pâna la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

In clasa fiului meu mediile generale sunt pâna la media 9,50. ...

In clasa fiului meu mediile generale sunt pina la media 9,50. Primesc 30% din elevi bursa de merit, in ordinea descrescatoare a mediilor? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 15 Septembrie 2023
Bursele de merit: se acordă pentru minimum 30% din elevii din fiecare clasă de gimnaziu şi liceu dintr-o unitate de învăţământ preuniversitar, în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale; acolo unde situația o impune, potrivit metodologiei, lista de beneficiari va fi extinsă pentru a cuprinde toți elevii cu media mai mare sau egală cu 9,50.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condițiile menționate în art. 7, lit. c din metodologia de ... Angela Man Angela Man CONDIȚII DISCRIMINATORII IN ACORDAREA BURSELOR Condițiile menționate în Art. 7, lit. C din Metodologia de acordare a burselor, cu referire la clasa a ... (vezi toată discuția)
Bursele de merit ptr anul scolar 2022-2023 sunt calculate la ... Raluca Vasilescu Raluca Vasilescu Bursele de merit ptr anul scolar 2022-2023 sunt calculate la nivelul fiecarei clase primii 30 % conform metodologiei publicate. Copiii transferati ptr anul ... (vezi toată discuția)
Acordare bursa scolara 2012-2013 maria001 maria001 Buna ziua, Copilul meu merge in toamna in cls a 6-a.A terminat cls. 5 cu media peste 9,dar nota la purtare este de 9,50.Ce sanse are sa primeasca bursa ... (vezi toată discuția)