avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Localizare teren imposibilă?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Localizare teren imposibilă?

Bună ziua, de curând am moștenit un teren in Ardeal, care l-am și intabulat. Problema e că nu pot să îl localizez, nu are coordonate la cartea funciară. Am întrebat un topograf, mi-a răspuns că nu poate să îmi găsească nimic, daca e intabulat cu moștenire,mi-a dat pas rapid. Știți cumva o soluție?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 23:28, 18 Septembrie 2023
Este cu numar topografic. Se scot hartile de la cartea funciara intocmite pe vremea austro-ungariei de la biroul local si se localizeaza astfel. Topograful v-a dat pas rapid deoarece este o procedura destul de „minutioasa„ si de obicei daca le zici la oameni costul real se cam sperie... Trebuie poate masurat o zona mai mare, identificat cativa vecini, aranjat in coordonate cateva terenuri ca sa iti dai seama exact unde pica...
Cel mai ieftin un bastinas, un vecin care cunoaste si stie si va poate ajuta.
Ultima modificare: Luni, 18 Septembrie 2023
Vladislav20, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla numarul cadastral si numarul de carte funciara al unui imobil nicoleta_85 nicoleta_85 Buna, As dori sa obtin un extras de carte pentru informare cu privire la un imobil din Buc. Pe formularul de la OCPI trebuie completat si numarul ... (vezi toată discuția)
Carte funciara iuliurs iuliurs Buna ziua, Am o problema la care nu am primit pina acum o solutie. In Ardeal exista la primarii un registru vechi si carti funduare cadastrale care sint ... (vezi toată discuția)