avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Detin un garaj sub bloc, care are peretele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Detin un garaj sub bloc, care are peretele exterior ...

Buna seara,

Detin un garaj sub bloc, care are peretele exterior pe latura blocului. Un vecin, fără sa ma întrebe dacă sunt de acord, a gletuit peretele exterior pentru a fi mai estetic pe banii (și meseriașii lui), iar acum are pretenția ca eu sa plătesc 80% din sumă. Este legal?
Cel mai recent răspuns: nemernicu91 , utilizator 10:06, 26 Septembrie 2023
Trebuia să că întrebe înainte daca doriți să cotizați. Nu sa vă pună în față situației înplinite.
Cotitez cu mare drag, dar pe cota parte. Din propria inițiativa, as face pe banii mei, dar altfel, am pretenția și eu ca totul sa fie la comun cum e și normal sa fie.

Szekely Barna a scris:

Trebuia să că întrebe înainte daca doriți să cotizați. Nu sa vă pună în față situației înplinite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Panouri fotovoltaice pe peretele lateral al blocului andreiSRR andreiSRR Panouri fotovoltaice pe peretele lateral al blocului. Ce conditii ar trebui sa indeplineasca proprietarul unui apartament intr-un bloc care ar dori sa-si ... (vezi toată discuția)
reparaȚia faȚadei blocului (din dreptul apartamentului meu) trebuie fĂcutĂ de mine sau de cĂtre asociaȚie? Criticul Criticul Bună seara! În urma unei furtuni puternice a căzut in dreptul unui dormitor al apartamentului meu, o porțiune din fațada exterioară a blocului. Mi ... (vezi toată discuția)
Fatada balcoane Alex Vanju Alex Vanju Bună seara! Am o întrebare legată de fațada balconului, adică mașina parcată într-o parcare amenajată, mai exact în curtea blocului de sub ... (vezi toată discuția)