Ana Av. Ranete 
	    	Avocat

Ana Av. Ranete 
	    	Avocat	    

David987 
	    	Utilizator

David987 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Este recomandat sa ajungeti la o intelegere cu ambele vecine (de la et. 3 ai et. 4) si sa va recuperati banii dati pentru reparatii.
Pastrati poze, filmulete, matori (alti vecini, rude, prieteni care v-au vizitat apartamentul in acea perioada) din care sa rezulte pagubele duferite de dvs.
Mai apoi, cereti sprijinul Asociatiei de Proprietari sau al administratorului - daca este un viciu ori o defectiune a instalatiilor intregului bloc, atunci valoarea despagubirilor ar putea fi impartita intre toti locatarii.
Oricum, pastrati legatura cu avocatul dvs. pentru mai multe detalii care vor aparea pe parcurs.
 David987, utilizator
 David987, utilizator 	
			 David987 
	    	Utilizator

David987 
	    	Utilizator	    

David987, utilizator
 David987, utilizator 	
			 Ana Av. Ranete 
	    	Avocat

Ana Av. Ranete 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Muraana	                   

Buna ziua 
Am probleme cu locatarul dedeasupra mea et 3 si eu locuiesc la et 2  ,vin in concediu  de 2 sau 3 ori pe an  si in anul 2023 m-a inundat tot ... (vezi toată discuția)
	                    Muraana	                   

Buna ziua 
Am probleme cu locatarul dedeasupra mea et 3 si eu locuiesc la et 2  ,vin in concediu  de 2 sau 3 ori pe an  si in anul 2023 m-a inundat tot ... (vezi toată discuția)

amk1243	                   

Vecinul de la etajul superior a inlocuit teava de scurgere de la bucatarie. 
Au trecut 7 luni si in urma lucrarii efectuate sus, la mine au aparut pete de ... (vezi toată discuția)
	                    amk1243	                   

Vecinul de la etajul superior a inlocuit teava de scurgere de la bucatarie. 
Au trecut 7 luni si in urma lucrarii efectuate sus, la mine au aparut pete de ... (vezi toată discuția)

Cornel_imi_zice	                   

Va scriu pentru a va cere sfatul cum trebuie sa procedez cu vecinul de deasupra mea.
Acesta m-a inundat anul trecut (aprilie 2008) in baie, deasupra chiuvetei ... (vezi toată discuția)
	                    Cornel_imi_zice	                   

Va scriu pentru a va cere sfatul cum trebuie sa procedez cu vecinul de deasupra mea.
Acesta m-a inundat anul trecut (aprilie 2008) in baie, deasupra chiuvetei ... (vezi toată discuția)