avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ,cum este la vama daca vreau sa aduc in romania ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ,cum este la vama daca vreau sa aduc in romania motociclete ...

Buna ,cum este la vama daca vreau sa aduc in romania motociclete neinmatriculate si sa le vand in romania?

Alte discuții în legătură

Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)
Este legal sa ies din tara cu o masina abia cumparata, fara sa o mai trec pe numele meu? valush valush buna ziua uitati cum e problema, vreau sa cumpar o masina din romanica si sa o vand in franta dar nu as vrea sa o mai trec pe numele meu .Este posibil sa pot ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru motociclete ionuts ionuts Vreau sa import o motocicleta noua din SUA, New York. Motocicleta este fabricata in UE, mai precis in Anglia. As vrea sa stiu daca trebuie platite taxe vamale ... (vezi toată discuția)