avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul caldura pentru ultimul etaj
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul caldura pentru ultimul etaj

CEI DE LA ULTIMUL ETAJ AL UNEI SCARI (BLOC) IN FUNCTIE DE ORIENTARE SAU NU AU REDUCERE LA INTRETINERE 10% ?

SAU IN FUNCTIE DE CE SE APLICA ACEASTA REDUCERE SI CAT LA SUTA MAI EXACT?

Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
ContSters122354, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antocetony , utilizator 09:33, 30 Noiembrie 2017
Legea 230/2007 se ocupa de infiintarea, organizarea si functionare asociatiilor de proprietari si spiritul ei este de a arata cum se administraza proprietatea comuna in condominii.
Aceasta lege nu ne arata si nu reglementeaza toate aspectele vietii la bloc.... si nici cum si ce reduceri se fac in functie de numarul elementilor de la calorifere.
Acest lucru il reglementeaza autoritatea in materie, adica ANRSC.
Atunci cum se poate calcula cadura unui apartament?
Dupa suprafata radianta?
Sau dupa suprafata utila?
Nu a-ti precizat art. de lege care legifereaza acest lucru
@_adi_

La apartamentele necontorizate in functie de suprafata utila, la mp.

La apartamentele contorizate in functie de calculul pe care il face firma de calcul si care este in principiu si firma care a montat repartitoarele.
SET-ul de care vorbiti are importanta si devine vizibil in cazul montarii repartitoarelor cand se si face un inventar al caloriferelor. Acest SET este utilizat in calcul.
Legea nr.....!!!
SET- ul este evidentiat in factura radet (per total asociatie)
Daca se face calculul pe suprafata utila (si asa este) de unde scoateti reducerile respective?

Alte discuții în legătură

Daca stau etajul 4, iar caldura e in sistem pausal am ceva reduceri? liv1u liv1u Am o problema si administratorul nu ma poate lamurii, v-as fi recunoscator daca m-ati putea lamurii in urmatoarea problema: - am renuntat la repartitoare si ... (vezi toată discuția)
Suprafața radianta la ultimul etaj Mikeconstanta Mikeconstanta Buna ziua tuturor, as dori sa știu daca cumva este o regula a asociatiilor de locatari sau ceva trecut in legislatie referitor la numărul in plus de ... (vezi toată discuția)
Repartizare caldura timpuriu timpuriu Se apropie iarna si din nou aceasi intrebare cum este corect ptr repartizarea calduri repartizare pe suprafata radianta sau repartizare pe suprafata ... (vezi toată discuția)