avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, am o constructie in Timisoara, izolata pe ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, am o constructie in Timisoara, izolata pe exterior, ...

Buna ziua, am o constructie in Timisoara, izolata pe exterior, plasa, geamuri si gardul zidit, intrebare mea este, in ce stadiu pot intabula constructia, pentru a putea lua credit si finalizarea constructie, multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 21:48, 28 Septembrie 2023
Daca aveti autorizatie de construire si nu aveti posibilitatea sa finalizati casa, puteti solicita primariei un proces-verbal de receptie partiala (pe stadiu de executie) si sa inscrieti casa in cartea funciara pe acest stadiu.
In Cartea Funciara va aparea o descriere de genul: "Casa de locuit cu regimul de inaltime P+E, finalizat in proportie de 70%. Suprafata construit desfasurata 250 mp."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa la rosu Raptor350 Raptor350 Buna ziua, Anul trecut am inceput construirea unei case. In momentul de fata este la stadiul de rosu cu geamuri si usa intrare. Saptamana viitoare incep ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil neterminat-pasi necesari achitionarii si continuarii lucrarilor. chele cezar chele cezar Stima! situatia este astfel:imobil construit in anul 2008,ramas in stadiul intermediar de constructie,adica tencuit interior-exterior cu mortar,acoperis din ... (vezi toată discuția)
Bună seara! un prieten are o casă pe care vrea să o vândă, ... DOC225 DOC225 Bună seara! Un prieten are o casă pe care vrea să o vândă, dar nu poate din cauza actelor. Nu a locuit in ea, fiind plecat la lucru in germania. Casa are ... (vezi toată discuția)