avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara!Executorii judecatoresti din Tandarei,jud ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara!Executorii judecatoresti din Tandarei,jud Ialomita ...

Buna seara!Executorii judecatoresti din Tandarei,jud Ialomita au competente in Bucuresti?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stergarel , utilizator 13:15, 23 Septembrie 2023
Competenta teritoriala a executorului judecatoresc este limitata la raza teritoriala a Curtii de Apel in care isi are sediul.

In speta, executorii judecatoresti din Tandarei, jud Ialomita au competente in Bucuresti.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare drepturi tutoblu tutoblu Buna seara, un executor judecatoresc are drept de executie in alt judet,in afara de cel in care el are domiciliul si sediul sau? Debitorul are domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Cerere executare iancu123 iancu123 daca am un debitor dintr-un alt judet, si am o sentinta de executare silita investita cu formula executorie, cine pune in executare acea sentinta?executorul ... (vezi toată discuția)
Executori judecatoresti doru533 doru533 Buna ziua.As dori sa stiu daca executorii judecatoresti au o anumita arie de competenta sau sant autorizati pe toata tara.Mai concret ,un executor din ... (vezi toată discuția)