avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde pot reclama o firma de furnizare servicii TV și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde pot reclama o firma de furnizare servicii TV și internet ...

Unde pot reclama o firma de furnizare servicii TV și internet care a lăsat de CINCI zile o localitate întreaga fără servicii???
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:20, 23 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
In primul rând trebuie gasita cauza lipsei serviciilor. După ce stabiliți cauza, trebuie citit contractul de furnizare servicii. De obicei, firmele de internet și telefonie se acoperă cu foarte multe clauze care sa le absolve de nefuncționarea serviciilor..
Dacă, totuși, cauza este imputabila firmei de telefonie, luați legatura cu un avocat, care sa meargă mai departe și sa va recupereze prejudiciile suferite.
Succes și numai de bine!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la ANCOM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu furnizor servicii tv miticamanea miticamanea Sunt abonat Romtelecom pentru un pachet de servicii de telefonie, internet şi televiziune prin internet (IPTV), ultimul serviciu contractat fiind televiziunea ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds! foxy03 foxy03 Buna ziua tuturor. Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Acum un an de zile an incheiat cu firma RDS un contract de furnizare a internetului, ... (vezi toată discuția)
Internetul mobil merge slab, ce pot sa fac?? ContSters118896 ContSters118896 Buna ziua. Am o problema.Am conectat inernet mobil de la [i][EDITAT][/i], nelimitat in 2008 decembrie cu 2 ani de contract.E bine cind am pus internetul la ... (vezi toată discuția)