avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună ziua! Am și eu o întrebare la dv. Am făcut o ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună ziua! Am și eu o întrebare la dv. Am făcut o comanda ...

Bună ziua!
Am și eu o întrebare la dv. Am făcut o comanda în UK pe un magazin online(produse fabricate în UK), am plătit comanda și transportul aferent comenzii cu cardul. Întrebarea mea este dacă mai plătesc ceva la vama ținând cont ca produsele fabricate în UK sunt scutite de taxe vamale inRomania(EU), Știu ca ce depășește 150 de euro se plătește TVA și taxe, dar în situația asta(produs fabricat în UK) de scutire a taxelor, ce trebuie sa plătesc? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Taxe (vamale,tva, etc) pentru cumparaturi online de pe siteuri din sua lawfull lawfull Buna Stie cineva care sunt actele normative aplicabile in cazul cumpararii de bunuri din magazine online aflate in SUA ? Va rog doar cineva care chiar ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)