DOAR_NOI 
	    	Utilizator

DOAR_NOI 
	    	Utilizator	    

DOAR_NOI, utilizator
 DOAR_NOI, utilizator 	
			 Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

elyababau 
	    	Utilizator

elyababau 
	    	Utilizator	    

Tony Theodorescu 
	    	Consilier juridic

Tony Theodorescu 
	    	Consilier juridic	    

costelmihai	                   

Bună ziua. M-am angajat in 2011 la o s.c. pe codul cor 331302, contabil. Aveam la acea data  diploma de licenta Facultatea de Economie-Cont. si Inf. De ... (vezi toată discuția)
	                    costelmihai	                   

Bună ziua. M-am angajat in 2011 la o s.c. pe codul cor 331302, contabil. Aveam la acea data  diploma de licenta Facultatea de Economie-Cont. si Inf. De ... (vezi toată discuția)

MCM1	                   

Bună dimineața,
Am o nedumerire legată de faptul că, în cadrul unei instituții publice de cultură unde activează și subsemnatul, administratorul ... (vezi toată discuția)
	                    MCM1	                   

Bună dimineața,
Am o nedumerire legată de faptul că, în cadrul unei instituții publice de cultură unde activează și subsemnatul, administratorul ... (vezi toată discuția)

Andrei Gica	                   

O persoana cu scoala profesionala absolvita (electrician) poate ocupa functia de fierar betonist? In COR se cere pt aceasta functie studii medii, dar nu scrie ... (vezi toată discuția)
	                    Andrei Gica	                   

O persoana cu scoala profesionala absolvita (electrician) poate ocupa functia de fierar betonist? In COR se cere pt aceasta functie studii medii, dar nu scrie ... (vezi toată discuția)