avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,ce bază legala exista pt un cadru didactic ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,ce bază legala exista pt un cadru didactic navetist,bolnav ...

Bună ziua,ce bază legala exista pt un cadru didactic navetist,bolnav cronic ,grd 1 pt a i se deconta naveta integral?
Stiu ca ,angajatorul trebuie sa i deconteze la valoarea biletelor si nu a abonamentul de pe ruta.Cadrul didactic vine si pkeaca cu ce poate.Multumesc..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:39, 25 Septembrie 2023
Decontarea abonamentelor/biletelor de transport emise de operatorii de transport auto și naval pentru cadrele didactice și pentru personalul didactic auxiliar se asigură la valoarea acestora.
(art.7 alin.1 din Normele metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta la și de la locul de muncă a cadrelor didactice și a personalului didactic auxiliar din învățământul preuniversitar de stat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege decontare naveta mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! Va rog frumos,sa imi spuneti: -care este legea in vigoare care reglementeaza decontarea navetei cadrelor didactice; -daca este corect sa se ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice ContSters492019 ContSters492019 Buna ziua! Sunt cadru didactic.De la 1 septembrie 2018 voi face naveta la 174 km, tur-retur, deoarece nu mai exista servicii de transport in comun. Cei de ... (vezi toată discuția)