avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire ilegala, executori abuzivi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire ilegala, executori abuzivi

Probabil pentru a nu contesta poprirea posibila doar in primele 15 zile, prima luna mi-au pus poprire 1/3 din salariu pe contul bancar, a doua luna mi-au pus poprire 1/2 pe contul bancar si 1/2 la angajator. Le-am cerut contractele si ultimul act de executare insa acestia ma ignora de doua saptamani.

Ce pot face sa opresc aceste abuzuri ilegale ?
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2023
rohdk, utilizator
Sa mergeți la avocat pentru a analiza actele primite ,dats instituirii poprilor ulterioare cuantumul la care au ajuns reținerile etc.Daca așteptați nu rezolvați nimic,doar instanta se poate pronunțe asupra legalității.unor acte de executare..
Eu nu am nici un act, de aceea le-am cerut executorilor. Din ce am citit, ar fi obligati sa mi le ofere in 5 zile dar acestia ma ignora de 2 saptamani.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sa mergeți la avocat pentru a analiza actele primite ,dats instituirii poprilor ulterioare cuantumul la care au ajuns reținerile etc.Daca așteptați nu rezolvați nimic,doar instanta se poate pronunțe asupra legalității.unor acte de executare..

Contestație făceați de la data la care aflați de instituirea.popririi ,dosarul de executaree îl solicita obligatoriu instanta etc.E posibil sa fi.pierdut timp prețios iar acum.sa fie prea târziu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Două executări silite, care însumate depășesc 1/2 din venituri. cum pot rezolva această situație? Analincat Analincat Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu in raspuns, am in acest moment 2 popriri una veche de aproape 1 an si una care a fost instituita la sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Drepturile salariale obiectul cesiunii sau al garantiei reale mobiliare? OvidiuDanut OvidiuDanut Va salut pe toti! Stiu ca intrebarea ce face titlul topicului a mai fost pusa intr-o forma sau alta pe forum, insa lecturand topicurile in cauza si, de ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva Roxana1213 Roxana1213 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Mi s-a pus poprire pe cardul de salariu de mai bine de 3 saptamani. Am luat legatura cu executorul ... (vezi toată discuția)