avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Curatenia la bloc a câte 4 ore de cite 2 ori pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Curatenia la bloc a câte 4 ore de cite 2 ori pe saptamână

Suntem un bloc de 4 etaje, 2 scari, in bucuresti, sector 2
Avem femeie de serviciu angazata pe vechea firma de administrare a blocului, lucreaza 4 ore de 2 ori pe saptamina.
Vrem sa schimbam firma de administrare si sa pastram femeia de serviciu, cum o putem pastra daca nu presteaza servicii de curatenie 8 ore pe zi ? Stiu ca legea ne oblige sa o platim la contract de munca de 8 ore.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:58, 25 Septembrie 2023
Puteti schimba linistiti firma de administrare. Nu conteaza cine a angajat femeia de servici...adica cine i-a facut actele. Noua firma va prelua revisal-ul.
Legea nu va obliga sa o platiti la 8 ore...cat presteaza,atat platiti. Doar ca, daca ea nu mai lucreaza si in alta parte, i se platesc darile la salariul minim pe economie. Daca ea mai lucreaza si in alta parte, va da declaratie pe proprie raspundere.
Noua firma de administrare stie cum trebuie procedat ...desi, eu am preluat un bloc de la o firma care nu avea deschis vectorul fiscal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! Ținând cont ca fostii angajați ai asociației de ... OanaMihaelaArvantidis OanaMihaelaArvantidis Buna ziua! Ținând cont ca fostii angajați ai asociației de proprietari nu au lucrat legal, cu contract, eu, în calitate de presedinte al Asociației ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare ... uca2015 uca2015 Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare cu femeia de serviciu, care face curat pe scara noastra de bloc, respectiv daca putem ... (vezi toată discuția)
Firma de curatenie in scarile de bloc MIHAELA B. MIHAELA B. Buna seara, Reprezint o firma de servicii profesionale de curatenie si am o intrebare in legatura cu repartitia scarilor de bloc pentru o femeie de serviciu ... (vezi toată discuția)