avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am o întrebare tot am citit pe net ca ar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am o întrebare tot am citit pe net ca ar fi o problema ...

Bună ziua am o întrebare tot am citit pe net ca ar fi o problema cu achiziția de apartamente cu bani nejustificati... De curând o cunoștință șia achiziționat 2 apartamente soț soție cu banii de la nunta plus cumatrie banii au întrat în banca foarte greu neavând soții contractele de la sala de nunta și de la muzica au completat o declarație pe propria răspundere ca banii sunt de la nunta și cumatrie și în sfârșit banca Transilvania a acceptat și sa făcut tranzacția... Acum cei 2 soți sunt stresați la ce vad la televizor cu impozitare 70 la suta pe banii nedeclarati nejustificati... Soția este casnica iar soțul are un pfa ce comercializează textile într-o piață locala iar din acel pfa ajung doar sasi acopere cheltuielile casei plus 2 copii mici. Ideea e ca, cu banii de la nunta și de la cumatrie iau ținut în casa nu și-au pus banii în banca acum au cumpărat 2 apartamente și stau foarte stresați cu impozitarea... Posibil sai notifice cei de la anaf? Pentru 2 apartamente cumpărate cu banii de la nunta și cumatrie țin sa menționez ambele apartamente depășesc ușor 100 mii euro va rog să-mi răspundeți sa le arat și lor mulțimesc

Alte discuții în legătură

Salutare. este ok ca banca sa iti ceara contracte pentru nunta ... iMozzie iMozzie Salutare. Este ok ca banca sa iti ceara contracte pentru nunta pentru a dovedi provenienta banilor pe care vrei sa ii depui in cont? Vreau sa depun suma de ... (vezi toată discuția)
Informatii divort madalina golea madalina golea astazi am avut primul termen la procesul de divort dar sotul meu a cerut o aminare deoarece nu avea avocat si s-a aminat pe 19 .05.2011.situatia mea este mai ... (vezi toată discuția)
Cum se face partajul? izabella_m1990 izabella_m1990 Buna seara!eu si sotul meu suntem in divort insa in curamd acesta se va incheia Din cauza unor probleme cu sotul,acum o luna ei m-am mutat la parintii mei ... (vezi toată discuția)