avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Procura Bulgaria
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Procura Bulgaria

Am o masina inscrisa pe Bulgaria, si recent m-am lovit de o problema. M-au oprit politia si mi sa spus ca procura pe care o am eu cu cetateanul bulgar nu este valabila decat 90 zile dupa care nu mai pot circula cu masina. Specific ca in procura mea nu este specificat nicio data. Totusi politia mi-a spus ca valabilitatea este de numai 90 zile timp in care trebuie sa-mi imatriculez masina in romania ca exista o lege, prin care se specifica clar acest lucru. Intrebarea mea este, daca acest lucru nu este adevarat cu ce trebuie eu sa ma prezint in fata organului de circulatie pt. a nu mai avea probleme de acest gen? Sau unde trebuie sa ma adresez pt a rezolva aceasta problema? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lucianiculae , utilizator 23:49, 29 Ianuarie 2010
La serviciul Inmatriculari al Politiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanatoarea abuziva a masinilor "bulgaresti" de catre politia rutiera inceputa din 18 ianuarie motorcod motorcod Din data de 18 ianuarie, o ordonanta interna a politiei rutiere s-a dat catre agenti pentru a "vana" orice vehicol cu numere de bulgaria ce circula pe ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu o masina inmatriculata in germania? Marcellino Marcellino As dori sa va intreb si eu daca am dreptul de a circula cu o masina inmatriculata in Germania? Masina este inmatriculata pe numele cetateanului neamt inca din ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari in bulgaria roxana_virginianeculita roxana_virginianeculita Buna seara, In legatura cu inmatricularile in Bulgaria din cate stiu eu sunt multe masini din Romania care au fost inmariculate acolo si circula fara ... (vezi toată discuția)