avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă ...

Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin Adrian!! De unde o pot lua sau sa îmi lăsați un nr de telefon
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 22 Mai 2025

Iulia_dulcik7@yahoo.com a scris:

Bună seara! Am nevoie de o adeverință de salarizare și grupă de la TCCH Midia Navadari,grup șantiere Navadari pe perioada 1981-1991 numele Călin Adrian!! De unde o pot lua sau sa îmi lăsați un nr de telefon

Un număr de telefon vă rog frumos!
Chiar nu cititi ce se posteaza? ... raspunsurile contin si nr de telefon

Cornel Vasile a scris:

Chiar nu cititi ce se posteaza? ... raspunsurile contin si nr de telefon

Mie nu îmi apare niciun număr de telefon!
Dacă îmi apărea vă mai ziceam
Operatorul economic (sediu): SC UBERUM SRL (Sos. Viziru Km. 10– DN 21, Platforma Industriala Chiscani, Mun./Jud. Braila, tel: 0239/672142, 0748291126, 0748291124)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu găsesc nicicum arhiva fostului șantier 51 construcții căi ... Aristos Aristos Nu găsesc nicicum arhiva fostului șantier 51 construcții căi ferate Brașov aparținând de centrala constructii căi ferate București.. Arhivele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am lucrat la prolabac sa bacau in perioada 1987-1991, ... ninabc ninabc Buna ziua! Am lucrat la Prolabac SA Bacau in perioada 1987-1991, unde pot gasi arhiva, imi trebuie adeverinta pentru pensionare. Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua! stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 ... Alexhhhh Alexhhhh Buna ziua! Stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 al societatii mc ind trust constructii chimice midia (statia utilaj transport Navodari, ... (vezi toată discuția)