ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

mcn1970 
	    	Utilizator

mcn1970 
	    	Utilizator	    

Vanzatorul nu mai poate incheia documente deoarece in baza contractului de vamnzre cumparare incheiat cu dv din motive financiare a solicitat radierea auto de pe rolul sau fiscal,respectiv nu mai figureaza proprietar vehicul,nu mai poate sa va prezinte certificat fiscal obligatoriu pentru incheierea documentului de transmitere drept de proprietate bun mobil
~ final discuție ~
 Vasy Bab	                   

Bună seara. Acum aproximativ 2 ani am cumpărat o mașină de la un domn. Mi-a dat actele mașinii și o chitanță cum că am cumpărat mașina + certificat ... (vezi toată discuția)
	                    Vasy Bab	                   

Bună seara. Acum aproximativ 2 ani am cumpărat o mașină de la un domn. Mi-a dat actele mașinii și o chitanță cum că am cumpărat mașina + certificat ... (vezi toată discuția)

Andrei2993	                   

Autovehiculele ce au fost radiate la cerere se mai pot imatricula ?  (vezi toată discuția)
	                    Andrei2993	                   

Autovehiculele ce au fost radiate la cerere se mai pot imatricula ?  (vezi toată discuția)

ovidiu2014	                   

Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiu2014	                   

Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)