avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua!Daca am o hotarare judecatoreasca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua!Daca am o hotarare judecatoreasca definitiva,si am ...

Buna ziua!Daca am o hotarare judecatoreasca definitiva,si am solicitat cheltuielile de judecata pe cale separata,ce se intampla cu hotararea pot face intabularea pana la judecarea cheltuielilor de judecata,am cerut compensarea cu sulta pe care o am de platit catre intimati.Mentionez ca s-a trecut doar in incheierea di ultima sedinta chetuieli de judecata pe cale separata,nu si dispozitiv,hotararea devinitiva.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Stergarel , utilizator 21:45, 29 Septembrie 2023
Da, puteți face toate demersurile necesare în baza hotărârii deja pronunțate, nu are legătură cu un eventual al proces pentru cheltuieli de judecata.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!ce sanse sunt sa pot recupera cheltuielile de judecata ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Ce sanse sunt sa pot recupera cheltuielile de judecata pe cale separata in apel daca aceasta mentiune s-a facut numai in incheierea de sedinta de la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pe cale separata ana*maria ana*maria Buna ziua. Intr-un litigiu de munca, in fond (eu fiind salariat), s-a admis actiunea angajatorului de atragere a raspunderii patrimoniale. Deci nu mi s-au ... (vezi toată discuția)
Va rog, ma mai lupt? wap54 wap54 Am cerut in recurs, cheltuili de juecata, decizia a fost data in data de 25. septembrie 2008, dar din dispozitiv lipsesc cheltuielile de judecata solicitate, ... (vezi toată discuția)