avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand este considerata abuziva decizia de incetare a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand este considerata abuziva decizia de incetare a CIM in perioada ...

Cand este considerata abuziva decizia de incetare a CIM in perioada de proba?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:02, 29 Septembrie 2023
Daca este anulata de instanta de judecata, atunci putem spune ca incetarea raportului de munca este nelegala.
Foarte rar, teoria este ca în perioada de proba părțile pot înceta raporturile de munca fără a motiva,atât angajatorul cât și angajatul având aceasta opțiune.. Dacă vreți răspuns concret se analizează cu un av situația de fapt,unde ați lucrat,cât timp,pe ce post,ați avut dispute,v au comunicat nemulțumiri,v au șicanat colegii,angajatorul etcetc.Toate cele menționate se analizează pt evaluarea șanselor unui eventual demers în instanta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie concediere perioada proba Andreea22111 Andreea22111 Buna, Oare se poate depune o contestatie pentru concediere in perioada de proba? Stiu ca legea spune ca se poate inceta colaborarea fara un motiv clar insa ... (vezi toată discuția)
Notificarea de incetare contract in ultima saptamana a perioadei de proba MD752020 MD752020 Buna ziua. Am avut contract cu perioada de proba de 90 zile. Cu aproximativ doua saptamani inainte de finalul perioadei, am avut meetingul de evaluare cu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa aflu motivul incetarii raporturilor mele de munca cu angajatorul. ced_1969 ced_1969 Buna dimineata la toata lumea,motivul meu aici este de a afla cum as putea sa fac pentru a afla care a fost demersul de a ma elimina pe mine din functia de ... (vezi toată discuția)