avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!Va explic pe scurt care e problema.Sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!Va explic pe scurt care e problema.Sunt moștenitoarea ...






Bună ziua!Va explic pe scurt care e problema.Sunt moștenitoarea (nu s a dezbătut succesiunea) a unui teren extravilan de 1 ha in com Butimanu.Am aflat de acest teren in 2022.El este folosit de o persoană care în aceste zile m a contactat că vrea o chitanță sau contract de închiriere (nu arenda)scris de mana deoarece accesează ceva fonduri europene (e foarte grăbit zice că săptămâna viitoare trebuie depus dosarul).Vrea sa mi plătească 500 euro pe un an . Întrebarea mea este.Risc ceva făcând acest contract de mana ?Se pot accesa fonduri europene cu un acord scris de mana ?Precizez că această persoană (juridică) se tine de capul meu sa i vând acest pământ cu 40 000 lei dar momentan nu se poate deoarece nu sunt unic moștenitor (mama mea are Alzheimer).
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana pentru un teren intravilan Dascalu7 Dascalu7 Buna Ziua, V-as ruga sa imi dati cateva sfaturi intr-o situatie neclara: in 2006, tatal meu, a vandut cu chitanta de mana un teren extravilan aprox. 3 ha. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, scurt, am mostenit (succesiune facuta) niste pamant ... bubuc bubuc Buna ziua, Scurt, am mostenit (succesiune facuta) niste pamant la tara (mai multe parcele, pasune si teren arabil). Eu locuiesc in Canada; un cetatean din sat ... (vezi toată discuția)
Arenda mostenitori iulian_somitca iulian_somitca Daca nu s-a dezbatut mostenirea un mostenitor poate incheia un contract de arenda? (vezi toată discuția)