avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Exista formular tipizat pt concediu medical ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Exista formular tipizat pt concediu medical îngrijitor, asa ...

Exista formular tipizat pt concediu medical îngrijitor, asa cum exista pt celelalte boli ? Dacă da, cine.l eliberează?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 1 Octombrie 2023
Potrivit Legii nr. 283 din 17 octombrie 2022, concediul de îngrijitor poate avea o durată de maximă de cinci zile lucrătoare pe an și poate fi acordat de angajatori, la cerere, salariaților care îngrijesc ori sprijină o rudă sau o persoană ce stă în aceeași locuință cu aceștia, cu probleme grave de sănătate..

Nu exista tipizat .. pe baza unei cereri va adresati angajatorului dvs in vedere acordarii acestui a..alte detalii gasiti aici
[ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihnă albu marinica albu marinica Bună ziua ! Aș dori să știu dacă s-a aprobat legea cum că se dau 5 zile de concediu de odihnă pe an ,celor ce au in îngrijire un bătrân ,o persoana ... (vezi toată discuția)
Concediu pe perioada cic Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Ma întorc la serviciu din cic dupa 1 an si 11 luni. Pe perioada concediului de crestere am zile de concediu de odihna pe care le pot lua cand ... (vezi toată discuția)
Concediul de ingrijitor Gepetto25 Gepetto25 Concediul de ingrijitor conform art 152^1 este un concediu platit sau fara plata? (vezi toată discuția)