avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare la limita perioadei de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare la limita perioadei de proba

Bună ziua, va rog sa ma ajutați în următoarea problemă. Sunt angajat la o firma la care am stipulata în contract o perioada de proba de 90 zile. Dacă am făcut notificare pt încetarea contractului în a 89-a zi, într-o zi de vineri, acea notificare trebuie sa aibă neapărat un nr de înregistrare? Dacă angajatorul ia cunoștință de notificarea mea abia luni, se considera ca am depășit perioada de proba, și sunt nevoit sa stau în preaviz? Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2023
iulyt, utilizator
Cel mai recent răspuns: iulyt , utilizator 14:01, 1 Octombrie 2023
Da, acea notificare trebuie sa aibă neapărat un nr de înregistrare..astfel nu aveti cum sa dovediti ca ati depus=o ... nu intrati in preaviz decat daca va depuneti demisia printr-o noua cerere.
Am înțeles,mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, fiind in perioada de proba (90 de zile calendaristice), ... Costelus332 Costelus332 Salutare, Fiind in perioada de proba (90 de zile calendaristice), am vrut sa-mi dau demisia, stiind ca nu este necesar preavizul in aceasta perioada, insa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca DDY DDY Buna ziua ! Am un contract de munca pe care scrie ca sunt 90 de zile in perioada de proba si in caz de demisie sau concediere trebuie sa stau 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Contract individual de muncă nedeterminat cu clauză de 90 de zile Liliana Patrana Liliana Patrana Ce înseamnă notificare scrisă sau cum se face către angajator pentru că,din cât am înțeles eu nu este formulată ca și cum ți-ai da demisia pentru ... (vezi toată discuția)