avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită am o datorie de 8000 euro la banca obtinuta doar cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

am o datorie de 8000 euro la banca obtinuta doar cu buletinul ...

am o datorie de 8000 euro la banca obtinuta doar cu buletinul cum aflu daca sa prescris
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți ce sa aflați,prescripția nu operează automat ci trebuie invocata de dvs în cadrul unei contestații la executare dacă o sa fiți executat silit.Mergeti la un av prezentați problema dvs la cine aveți datoria de câți ani (și încă n lucruri care trebuiesc discutate)și o sa va lamuriti care e situația dvs și la ce va puteți aștepta..
Bună ziua!
Într-un credit, prescripția operează succesiv pentru fiecare rata scadenta.
Așadar, în funcție de graficul de rambursare al creditului respectiv, se poate afla ce rate sunt prescrise și ce rate nu sunt prescrise.
Subscriu recomandării făcute de colegul meu avocat de a merge la un avocat care, vizualizandu-va actele dvs legate de creditul respectiv, să vă precizeze dacă creditul este in totalitate sau parțial prescris.
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite neachitate- probleme cu o firma de recuperari ancaoanaa ancaoanaa buna seara.am 3 credite cu buletinul,dintre care 2 sunt carduri de credit.am ramas fara servici in anul 2009 si de atunci nu am mai reusit sa achit absolut ... (vezi toată discuția)
Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit alina_25 alina_25 Persoana i-a in 2004 un credit de 10.000 euro scandenta 2010 din 2006 nu il mai achita primeste tot felulde amenintar dar acea persoana nu are ... (vezi toată discuția)