avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As dori sa deschid pfa cod caen 7430
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As dori sa deschid pfa cod caen 7430

Buna Ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o intrebare. As dorii sa deschid un PFA/II cu Cod CAEN 7430 Activitati de traducere scrisa si orala.
Din pacate anul acesta nu am reusit sa ma inscriu la examenul de traducatori de la minusterul culturii, intrebarea mea ar fi urmatoarea:
Fara acel examen pot deschide PFA/II?
Daca da, ce acte imi trebuiesc?
Va multumesc anticipat.
Va doresc o zi buna.
Edit
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Sz.Edit , utilizator 12:05, 2 Octombrie 2023
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]
Multumesc pentru mesaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Forme legale pentru comert Razvan961 Razvan961 Vă salut! Doresc sa cumpar obiecte din afara UE pe care apoi sa le vand, eventual prin intermediul internetului și al vrea să știu care este cea mai ... (vezi toată discuția)
Pfa activitati de traducere moldovangigi moldovangigi Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi precizati daca: 1. in cazul unei PFA nou infiintate si inregistrate la Registrul Comertului (cod CAEN 7430, activitati de ... (vezi toată discuția)
Meditatii matematica gavrus gavrus Buna ziua sunt inginer electronist si doresc sa dau meditatii la matematica. De ce acte am nevoie, ce trebuie sa fac pentru a lucra legal? .Detin si o diploma ... (vezi toată discuția)