avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Am semnat un precontract de vânzare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Am semnat un precontract de vânzare cumpărare a ...

Bună ziua. Am semnat un precontract de vânzare cumpărare a unui apartament pe care l am deținut! Apartamentul avea un hol comun pe care nu îl avea trecut în acte și din acest motiv vecina mi a intentat proces ca să desființez ușa de la întrarea în holul respectiv. Dacă decizi de apel vine după vânzarea apartamentului vecina mai poate solicita punerea în aplicare a deciziei judecătorești? Acest lucru îl întreb pentru ca decizia este pe mine și nu pe actualul proprietar.
Cel mai recent răspuns: davidandi2201 , utilizator 13:12, 3 Octombrie 2023
Bună ziua. Îmi cer scuze dacă m am exprimat greșit. Am vrut sa spun ca în actul de vânzare cumpărare acel hol apare ca hol comun. Eu am cumpărat în 2015 apartamentul și fostul proprietar mi l a prezentat ca și spațiu dumnealui. Chiar în acel hol avea amenajată bucătăria. Ulterior eu, pe cheltuiala proprie am mutat bucătăria într o altă cameră. Ca să nu ne pierdem în amănunte as dorii sa întreb dacă vecina trebuie sa deschidă un nou proces cu actualul proprietar pentru as revendica partea comună din acel hol.

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună ziua!
Încercati să vă exprimați corect când faceți un enunț!
Ați spus în mesajul dvs. că "nu îl avea în acte", de unde eu am dedus că vecina nu îl avea în acte, dar dvs.il aveați, probabil nu pe tot...Tocmai de aceea v-am spus de evicțiune.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O autorizatie de constructie din 1991 tine loc de act de proprietate? codrutage codrutage Luna trecuta am cumparat un apartament, iar la notar mi s-au dat toate actele acestuia. Uitandu-ma acasa atent peste ele, am vazut ca fostii proprietari aveau ... (vezi toată discuția)
Care sunt spatiile ce intra in proprietatea comuna la blocurile noi construite? adaz adaz Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc nou, construit in 2010, format din 16 apartamente. Va rog sa imi spuneti daca spatiul de sub casa scarii intra sau nu in ... (vezi toată discuția)
Problema inchidere hol de bloc socrates1 socrates1 Am achizitionat cu mult timp in urma un apartament a carui usa de intrare se afla in capatul coridorului (holului) de acces. Propietarul blocului in care se ... (vezi toată discuția)