avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua, am lucrat in Austria citeva luni, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua, am lucrat in Austria citeva luni, contractul meu de ...

buna ziua, am lucrat in Austria citeva luni, contractul meu de munca a fost incalcat pentru ca am muncit suplimentar in fiecare luna, nu am fost platita pentru aceste ore, am fost supusa discriminarilor, etc..Unde as putea sa raportez aceste abuzuri, exista precedente in Romania?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Arcadiavegas , utilizator 12:59, 2 Octombrie 2023
Cim cu cine l-ati semnat, angajator din tara sau din Austria?
din Austria
Ce trebuie să facă un cetăţean român pentru a-i fi respectate drepturile dacă angajatorul l-a concediat fără motiv sau nu i-a platit salariul la timp
[ link extern ] /
multumesc, o sa contactez ArbeiterKammer, eram interesata daca exista alte persoane care au avut litigii si cum au procedat, din pacate oamenii nu se lupta pentru drepturile lor, renunta prea usor si atunci bineinteles ca nu se va schimba nimic in atitudinea angajatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere salariu mihneavodacelcumplit mihneavodacelcumplit ce i se poate intampla unui patron(sa-l numim asa totusi desi in Romania nu exista patroni,doar proprietari de sclavi)pentru retinere ilegala de salariu,fara ... (vezi toată discuția)
Credit bancar bmwcna bmwcna Buna ziua, In urma cu 2 luni am facut un imprumut la banca nu tocmai legal , ajutat de un intermediar , pentru ca altfel nu l-as fi putut obtine. De cand am ... (vezi toată discuția)
De peste un sfert de secol se încalcă dreptul la proprietate atât pe plan național cât și cedo. ion-augustin ion-augustin Întrebarea mea este -dacă vrem sa luam atitudine pentru a rezolva problema retrocedării proprietăților către proprietarii de drept - si nu pentru ... (vezi toată discuția)