avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele meu a murit și a lăsat o casa. Eu mai am un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele meu a murit și a lăsat o casa. Eu mai am un frate numai ...

Fratele meu a murit și a lăsat o casa. Eu mai am un frate numai de tata. Tatăl nostru trăiește. După moartea fratelui am depus actele la notar în vederea deschiderii succesiuni dar fratele vitreg nu vrea sa se prezinte la succesiune. Ce trebuie făcut?
Bună seara.

Orice succesiune se poate dezbate fie la notar, fie la instanță. Întrucât nu există înțelegere în dezbaterea succesiunii la notar, singura variantă este să dezbateți succesiunea la instanță. Recomandarea mea ar fi să efectuați acest demers judiciar cu sprijinul unui avocat.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament ... Dana Nec Dana Nec Bună ziua,am divorțat ,am împreună cu soțul un apartament luat prin programul prima casa.El nu vrea să îl vindem ( îl deținem de 7 ani),și nici nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, succesiunea dupa bunicul meu, care are urmasi, urmeaza ... Ionut_IonelP13 Ionut_IonelP13 Buna ziua, Succesiunea dupa bunicul meu, care are urmasi, urmeaza sa se deschida in curand , Si eu mi-am facut casa pe un teren dat de bunicul meu mie acum ... (vezi toată discuția)
Cum este mai bine ? ce acte sa facem in cazul in care vinzatorul ne tot amina ? dorudoru dorudoru In fapt suntem 2 frati vitregi ! Radu si Marcel . Tatal meu ( Radu ) dupa moartea mamei mele cin eu aveam 3 ani , sa recasatorit cu o alta femeie.Din aceasta a ... (vezi toată discuția)