avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce se intampla atunci cand administratoarea unui bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce se intampla atunci cand administratoarea unui bloc se pozitioneaza ...

ce se intampla atunci cand administratoarea unui bloc se pozitioneaza alaturi de infractorii blocului.Nu trebuie demisa?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 20:40, 3 Octombrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista “ infractorii blocului “ , sunt locatari - sau proprietari - si atat . Daca sunt infractori sau nu , e treaba organelor Statului , nu a celor din bloc , fie ei si administratori ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte! cat poate sta un presedinte demisionar in ... akuda akuda Demisie presedinte! Cat poate sta un presedinte demisionar in conditiile in care niciunul din proprietari nu doreste sa preia functia? (vezi toată discuția)
Contract inchiriere/asociatie proprietari cristina86m cristina86m Locuiesc intr-un apartament inchiriat care are unele datorii la intretinere inca dinainte sa ma mut eu in acest apartament. Din acest motiv, presedinta ... (vezi toată discuția)
Semneaza sau nu presedintele pe acte la asociatie de locatari (anl)? ContSters69724 ContSters69724 Am si eu o nelamurire. O reclamatie facuta de o asociatie de locatari a unui bloc ANL, impotriva unui locatar, catre proprietarul blocului, se face doar cu ... (vezi toată discuția)