avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap ...

Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap copilului meu. Se simțea rău, și a simțit nevoia de a bea o gura de apa din sticla pe care o avea in ghiozdan! Ce poate păți aceasta doamna ? Exista vreo lege dacă depun plângere? Va rog sa îmi Spuneti ce pot face in acest sens! Copilul a fost umilit de fata cu colegii și cred ca este și abuz in serviciu… va rog sa îmi Spuneti care este legea de care ma pot lega in afara de legea 272. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: erriss , utilizator 02:09, 7 Octombrie 2023
6 din 21 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti mai bine si vorbiti cu profesoara, prezentati-va scuzele pentru incident.
Va spun din start ca ea nu va pati nimic pentru ca nu se stie cu adevarat care a fost comportamentul copilului dvs.
In timpul orei, este o chestie si de bun simt - nu se bea, nu se mananca iar pentru urgente se cere permisiunea.
In schimb, copilul posibil sa primeasca in viitor note proaste la fizica din partea doamnei daca umblati cu reclamatii.
Sa nu va treaca prin cap ca profesorul nu are arma lui. Ii poate pune din materia predata niste intrebari incuietoare de poate sa-l incurce si pe un olimpic - daca profesorul vrea legal sa faca rau.
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
MYRA CIMPEAN , Avocat
S-a. Văzut clar ca el nu a avut un comportament ne adecvat au camere de vederi și au vizualizat camera!!! Chiar sa stam cu mana in sân sa nu putem lua apărarea copiilor??? Nu pot sa ii cer tot eu scuze profesoarei din moment ce ea așa se comporta la ore in același mod!! Arunca sticlele cu apa ale copiilor pe geam, sau pe jos și da cu piciorul in ele… ce facem???
8 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiți cu conducerea scolii,în funcție de răspuns faceți o sesizare scrisa către Inspectoratul Școlar,eventual Minister.Comportamentul profesorului respectiv nu este normal și trebuie sancționat..
Cum pot proceda? Sa merg cu o lege sa vadă ca știu ce vorbesc… și sa mute pe doamna de la clasa… copiii spun ca ii calcă pe picioare și are ceva kg.. nu este slăbuță deloc!!! In afara ca le arunca sticlele de apa pe jos și da cu piciorul in ele sau le arunca pe geam!!
9 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs sesizați aspectele respective și așteptați rezultatul.,Nu aveți ce legi sa indicați,nu asa se pune problema..oricum nu exista legi care sa reglementeze turnatul.apei în cap.Daca vi l bătea făceați plângere penala,asa e un comportament nepotrivit care ar trebui sancționat de către conducere,inspectorat etc..În tara în care nu se respecta nimic dvs credeți ca impresionați funcționari corupți sau obtuz invocând legislație..

Alte discuții în legătură

Buna ziua! profesoara de fizica astăzi , in clasa de fata cu ... Lupei Luminița Lupei Luminița Buna ziua! Profesoara de fizica astăzi , in clasa de fata cu toti elevii i a răsturnat sticla cu apa in cap , copilului meu! Copilul se simțea rău și a ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)
Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)