Alexandrarares 
	    	Utilizator

Alexandrarares 
	    	Utilizator	    

DeliaCristina 
	    	Utilizator

DeliaCristina 
	    	Utilizator	    

w_v_w_v 
	    	Utilizator

w_v_w_v 
	    	Utilizator	    

w_v_w_v, utilizator
 w_v_w_v, utilizator 	
			 DeliaCristina 
	    	Utilizator

DeliaCristina 
	    	Utilizator	    

Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 robix	                   

Buna ziua. Azi am fost pus in fata unei aberatii made in Romania. Am rugat o persoana sa-mi taie salcamii de pe un teren aflat in proprietatea mea si, supriza, ... (vezi toată discuția)
	                    robix	                   

Buna ziua. Azi am fost pus in fata unei aberatii made in Romania. Am rugat o persoana sa-mi taie salcamii de pe un teren aflat in proprietatea mea si, supriza, ... (vezi toată discuția)

ika	                   

Vreau sa tai un nuc ,problrma e ca am aflat ca e o lege speciala care reglementeaza taierea acestei specii.Nucul se afla in afara gardului care delimiteaza ... (vezi toată discuția)
	                    ika	                   

Vreau sa tai un nuc ,problrma e ca am aflat ca e o lege speciala care reglementeaza taierea acestei specii.Nucul se afla in afara gardului care delimiteaza ... (vezi toată discuția)

PETRE17	                   

Bună seara.Am un pom mai precis un nuc plantat de mama mea în 2013 în fața boxei mele de lemne,pomul nu atinge linile de curent,crengile nu sunt pe boxa ... (vezi toată discuția)
	                    PETRE17	                   

Bună seara.Am un pom mai precis un nuc plantat de mama mea în 2013 în fața boxei mele de lemne,pomul nu atinge linile de curent,crengile nu sunt pe boxa ... (vezi toată discuția)