ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ika 
	    	Utilizator

ika 
	    	Utilizator	    

Daca arborele in discutie se afla pe domeniul public, ,responsabil de supravegherea si defrisarea arborilor se ocupa primaria locala. Inspectori de la Administratia Domeniului Public
Pentru a putea taia sau toaleta pomul este nevoie de un aviz.
Pentru obtinerea acestuia trebuie sa faceti o cerere la Registratura Primariei locale catre Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement , in care sa solicitati executarea operatiei pe care o considerati oportuna si motivele pentru care doriti acest lucru.
Serviciul specializat din primaria locala va institui o comisie care va verifica solicitarea, iar in urma constatarilor se va elibera sau nu avizul de toaletare/defrisare.
 Ionut.ion 
	    	Utilizator

Ionut.ion 
	    	Utilizator	    

Ionut.ion, utilizator
 Ionut.ion, utilizator 	
			~ final discuție ~
 robix	                   

Buna ziua. Azi am fost pus in fata unei aberatii made in Romania. Am rugat o persoana sa-mi taie salcamii de pe un teren aflat in proprietatea mea si, supriza, ... (vezi toată discuția)
	                    robix	                   

Buna ziua. Azi am fost pus in fata unei aberatii made in Romania. Am rugat o persoana sa-mi taie salcamii de pe un teren aflat in proprietatea mea si, supriza, ... (vezi toată discuția)

mariapopescu	                   

Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)
	                    mariapopescu	                   

Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)

DeliaCristina	                   

Buna ziua!
Avem urmatoarea situatie: vila cu 6 apartamente, proprietari diferiti. Avem o curte comuna inchisa unde sunt mai multi arbori strambi care vin spre ... (vezi toată discuția)
	                    DeliaCristina	                   

Buna ziua!
Avem urmatoarea situatie: vila cu 6 apartamente, proprietari diferiti. Avem o curte comuna inchisa unde sunt mai multi arbori strambi care vin spre ... (vezi toată discuția)