avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit imobiliar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit imobiliar

Buna ziua, am nevoie de un avocat care sa ma ajute intr-o problema cu o banca , in privinta unui credit imobiliar.
Sunt la zi cu toate ratele, am platit la timp, din Oct 2007
de cand am facut creditul, insa nu imi mai permit, rata fiind nejustificat de mare (700 euro), m-am mai interesat, si pentru un credit de 74.900 euro, nimeni nu plateste atat de mult!
Am nevoie de un avocat care sa ma ajute sa obtin o dobanda mai mica de la banca. Acum este 10,10%. Am facut deja o cerere, dar raspunsul nu m-a multumit. Mi-au oferit prelungirea ratelor pana la 120 luni, reducand dobanda pana la 9,5%, rata reducandu-se pana la 635 euro. O bataie de joc!
Va rog spuneti-mi daca ma puteti ajuta si cat m-ar costa.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
George, Avocat
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 11:33, 2 Februarie 2010
de ce v-au marit dobanda? respecta contractul ??
:offtopic:
Buna dimineata user alexandradia...
Va rog frumos sa va editati mesajul in sensul stergerii denumirii persoanei juridice.Va reamintesc faptul ca in acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica si va invit sa cititi si Regulamentul de postare:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Sanctiunile pentru nerespectarea acestei cerinte sunt: initial avertismenul iar apoi banarea userului in cauza pentru o perioada limitata/nelimitata.
Va multumesc frumos pentru intelegere si colaborare.
Buna ziua, primul an a fost fix, ulterior variabila. Insa dupa primul an a sarit direct la 10,10 chiar daca primul an a fost promotional, abuzul este nejustificat.
Din ce mi-au spus atunci cand am facut creditul, aceasta dobanda "variabila" se schimba la fiecare 6 luni, si eu trebuie sa cer un nou tabel de rambursare de la banca. Insa de atunci nu s-a mai modificat nimic. Variabil nu inseamna doar sa creasca dobanda ci este posibil sa si scada. In cazul meu, a crescut imediat dupa primul an, dar am facut o cerere de diminuare a dobanzii, (asa cum prevede contractul - sunt obligata sa anunt banca daca veniturile mele scad sau cresc). Eu intrand in co crestere copil, banca este obligata sa-mi faca o diminuare a dobanzii curente, proportional cu veniturile actuale.
Tocmai pentru acest motiv doresc sa mi se studieze contractul cu banca si sa ma ajute sa obtin o diminuare a dobanzii pana la terminarea concediului de maternitate si ulterior (cand mi se termina cic) sa mai pot face o cerere, deoarece am inteles ca este posibil ca postul meu sa se desfiinteze - deci este posibil sa intru in somaj. din 14.09.2011
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
alexandradian_a@yahoo.com, utilizator
Imi cer scuze, nu stiu daca am inteles exact unde anume am gresit in mesajul trimis, am facut o mica modificare, va rog sa-mi spuneti daca este in regula acum.
multumesc si inca o data scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu am restante, nu primesc oferte mai bune de la banca? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am aflat de la diferite persoane care au credite la diverse banci, ca numai in momentul in care au ramas cu ratele neplatite 2 -3 luni, li s-a ... (vezi toată discuția)
Diminuare dobanda la credit imobiliar alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ma poate sfatui cineva - cum pot obtine o diminuare a dobanzii in conditiile in care ulterior contractarii creditului am intrat in cic ... (vezi toată discuția)
consultanta in domeniul "probleme cu bancile" alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna dimineata, va rog, am nevoie de sfatul unui avocat, dupa cum am spus, banca este dispusa sa-mi faca o oferta, insa nu ma ajuta prea mult cu ceea ce mi-a ... (vezi toată discuția)