avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Mi se opreste pensie alimentara 1/4 din ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Mi se opreste pensie alimentara 1/4 din venit de catre ...

Buna ziua,
Mi se opreste pensie alimentara 1/4 din venit de catre angajator,care vireaza catre executor ,acesta virand fiicei mele.
Intrebarea e ...de ce trebuie sa platesc cheltuieli de executare silita si sa am conturile blocate .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:36, 9 Octombrie 2023
Poate pt faptul ca nu ați.platit de buna voie și a fost necesara executarea silita.Probabil s a acumulat o suma mai mare etcetc.Exista și varianta ca fosta vrea sa va scaneze, a profitat de faptul ca nu plateati la timp..Mergeți cu actele la av ,consultațiile nu se fac pe ghicite..
Vi se rețin și cheltuieli de executare, pentru că sunteți executat silit de către un executor care nu lucrează pe gratis, ci beneficiază de un onorariu.
Era bine să evitați executarea silită, că așa acum plătiți mai mult, plus că aveți alte neplăceri prin blocarea conturilor bancare.
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Concubin/fost sot Gabriellino Gabriellino Buna seara. Am si eu o intrebare. Sunt cu viitoarea sotie de 3 ani, urmeaza sa ne casatorim (momentan concubin) , ea a fost data in judecata de fostul sot ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de executori - ce venituri se pot bloca betty_dumy betty_dumy Buna ziua , sotul meu are in prezent contul bancar blocat de executori. In acel cont i se vireaza salariul . Mentionez ca executorilor li se vireza de la ... (vezi toată discuția)