avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile

vreau sa fac o mini ferma de porci unde trebuie sa ma interesez de ce acte imi trebuiesc ,unde le depun,pina la ce data ,ce conditii trebuie sa indeplinesc ,etc.,ma poate ajuta cineva?#-o
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 17:53, 29 Ianuarie 2010
adybav a scris:
vreau sa fac o mini ferma de porci unde trebuie sa ma interesez de ce acte imi trebuiesc ,unde le depun,pina la ce data ,ce conditii trebuie sa indeplinesc ,etc.,

Fondurile Structurale, în număr de trei, finanţează Programele Operaţionale (PO).
Pentru perioada 2007-2013, România va primi 19,667 miliarde EUR, cele trei Fonduri Structurale fiind:
FEDR – Fondul European de Dezvoltare Regională: investiţii în transport, crearea de noi locuri de muncă, proiecte de dezvoltare rurală, antreprenoriat.
FSE – Fondul Social European: promovarea integrării şomerilor şi a grupurilor dezavantajate pe piaţa muncii, prin finanţarea unor măsuri de instruire şi a unor sisteme de recrutare şi asistenţă.
FC – Fondul de Coeziune: asistenţă pentru cele mai noi state membre ale Uniunii Europene cu un PIB pe cap de locuitor mai mic de 90% din media comunitară.
Pe lângă acestea, vor fi implementate alte două instrumente complementare:
FEADR – Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală
FEP – Fondul European pentru Pescuit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana fizica poate acorda unui srl un fond nerambursabil? anelle_512 anelle_512 O persoana fizica poate acorda unui SRL un fond nerambursabil (in vederea realizarii unei matrite pentru un produs medical!!!!)?..daca DA, atunci acesta este ... (vezi toată discuția)
Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru someri articol din site-ul comisiei europene privind ocuparea forþei de muncã, afaceri sociale ºi egalitate de ºanse instrumentul european de microfinanþare teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am primit informatii ce completeaza ceea ce stiam pana acum, pentru cei interesati de subiectul fonduri europene pentru someri si m-am gandit ca e ... (vezi toată discuția)