avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Birouri notariale fără TVA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Birouri notariale fără TVA

Bună ziua. Am întrebat la vreo 4 notari prețul pt cumpărarea prin credit ipotecar a unui imobil, la toți suma ajunge cu aproximație la 5200 lei(onorariu+înscriere ipotecă) , doar la acesta suma este de 4800, deoarece nu percepe TVA. Există birouri notariale ce nu percep TVA pt onorariu și pt serviciile oferite?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:49, 10 Octombrie 2023
Da, cele care au încasări anuale sub 220.000 lei.
Care sunt...? Ar trebui sa le căutați dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca. onorariu notarial si taxa cf alina_valentina alina_valentina Buna ziua, As dori sa aflu cat este taxa notariala pentru radiere de ipoteca? Se poate efectua radierea de ipotedca si la alt notar decat cel care a ... (vezi toată discuția)
Greseala notarului la intabularea unei ipoteci iulian.c iulian.c Buna ziua Va solicit atentia cu privire la urmatoarea speta: CREDITORUL IPOTECAR perfecteaza un ctr de ipoteca cu GARANTUL IPOTECAR la un birou notarial ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am întâmpinat următoarea speță: 1. În câteva ... catalinmihai123 catalinmihai123 Bună seara, Am întâmpinat următoarea speță: 1. În câteva zile urmează să cumpăr o casă ( prin credit ipotecar) am dus contractele de la bancă ... (vezi toată discuția)