eugenoctavian1968 
	    	Utilizator

eugenoctavian1968 
	    	Utilizator	    

rtoty 
	    	Utilizator

rtoty 
	    	Utilizator	    

Dacă n-ai lovit și ucis pe nimeni, vei primi o condamnare cu suspendarea executării pedepsei, ți se va anula permisul de conducere.
Dacă ai ucis pe cineva, fii pregătit să fii "regeleboss" la pușcărie, conform Legii Anastasia, cei care ucid în accidente de circulație și sunt băuți sau drogați sunt condamnați la închisoare cu executare în penitenciar.
 rtoty 
	    	Utilizator

rtoty 
	    	Utilizator	    

Bună ziua!
Subscriu celor arătate de antevorbitorul meu.
Daca nu ați ucis pe nimeni, nu erați drogat, după finalizarea dosarului de urmărire penală la poliție și parchet veți fi trimis în judecată unde, cu probabilitate, veți obține o condamnare cu suspendare.
Atenție: Daca în termenul de încercare mai săvârșiți vreo altă infracțiune, veți executa pedeapsa cu închisoarea și pentru infracțiunea respectiva și pentru infracțiunea de condus în stare de ebrietate.
 neo2	                   

buna ziua . cum este posibil ca pentru ucidere din culpa sa primesti 1 an si 4 luni cu suspendare ?1 an cu suspendare a primit o \"cunostiinta \"pt conducere ... (vezi toată discuția)
	                    neo2	                   

buna ziua . cum este posibil ca pentru ucidere din culpa sa primesti 1 an si 4 luni cu suspendare ?1 an cu suspendare a primit o \"cunostiinta \"pt conducere ... (vezi toată discuția)

Gardygar	                   

Buna seara,as dori si eu sa va spun cu mare teama si suspans ceva ce s-a petrecut ceva zile in urma.Un prieten conducea cu viteza legala pe la ora 19-20 seara ... (vezi toată discuția)
	                    Gardygar	                   

Buna seara,as dori si eu sa va spun cu mare teama si suspans ceva ce s-a petrecut ceva zile in urma.Un prieten conducea cu viteza legala pe la ora 19-20 seara ... (vezi toată discuția)

alina2009	                   

Sotul meu avea permisul suspendat pt 30 zile...cu 3 zile inainte de a trece suspendarea a efectuat o manevra de intoarcere intr-o parcare, in urma acestei ... (vezi toată discuția)
	                    alina2009	                   

Sotul meu avea permisul suspendat pt 30 zile...cu 3 zile inainte de a trece suspendarea a efectuat o manevra de intoarcere intr-o parcare, in urma acestei ... (vezi toată discuția)