avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Recent am fost pensionat de invaliditate. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Recent am fost pensionat de invaliditate. Am primit ...

Buna ziua! Recent am fost pensionat de invaliditate. Am primit prima indemnizatie pe doua luni dar nu scrie niciunde cat e pensia lunara ? De unde pot sa aflu ? Am primit decizia dar nu corespund sumele de pe decizie cu cele de pe talonul mandat plata pensie.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: MeszarosM , utilizator 16:17, 15 Octombrie 2023
Inteleg ca pensia mea lunara este de 1125 lei ?
Va multumesc pt. rabdare. Am multe boli cu multe tratamente si m-a speriat suma asta de 331 de lei ca pensie lunara. Pe doua luni am primit 3013 lei. Este pe luna 10/23 Talon mandta plata pensie, drepturi restante.
Ultima modificare: Duminică, 15 Octombrie 2023
MeszarosM, utilizator
Aveti doua luni cu 1125 lei.= 2250 si diferenta de 763 pentru 21 zile din luna august 2023.
Va multumesc din suflet !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

decizia de pensie. socrul meu a primit decizia de pensie la drept. pe decizia scrie ... Badoi nusa Badoi nusa Socrul meu a primit decizia de pensie la drept. Pe decizia scrie total drepturi de 880 lei .atât o sa primească cu 45 ani vechime? Apoi scrie ca plata ... (vezi toată discuția)
Decizie pensie inger_parasit2013 inger_parasit2013 Buna ziua , intrebare : Mama mea a primit decizie de pensie (pentru limita de varsta) pe care scrie asa: B) - pesnie de asigurari sociale , total drepturi ... (vezi toată discuția)
Documentare maya29 maya29 Buna ziua, as dori sa stiu de ce drepturile la o pensie de invaliditate dupa jumatate de an de la primirea deciziei si a pensiei lunare,se modifica in ultimul ... (vezi toată discuția)