avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatii suprapuse: 4 luni sau 2 ani?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatii suprapuse: 4 luni sau 2 ani?

Buna ziua, la nasterea celui de-al doilea copil in luna Martie 2024 voi fi in concediu de crestere copil si inca voi primi indemnizatie pentru primul copil. Primul copil va implini 2 ani in Iunie 2024. Avand in vedere noua ordonanta aprobata si faptul ca indemnizatiile copiilor se vor suprapune, as dori sa stiu daca pentru al doilea copil voi primi indemnizatia copilului 1 +50% timp de 2 ani sau doar timp de 4 luni cat cele doua indemnizatii se suprapun? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Lisami , utilizator 17:15, 16 Octombrie 2023
doar timp de 4 luni cat cele doua perioade se suprapun
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

doar timp de 4 luni cat cele doua perioade se suprapun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, ... Florey Florey Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, cum se prelungeste concediul de ingrijire? Voi avea 1 an pentru primul si 2 ani in continuare ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de creștere a copilului Camelia1725 Camelia1725 Buna! Ma aflu in concediu de creștere a copilului care va împlini 2 ani in Iulie 2018, însă sunt însărcinată cu al 2-le-a bebe care vine pe lume in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lilianahas lilianahas Buna seara. Am o situatie in care o salariata este in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani pana in luna iunie 2011. In aceasta perioada a mai dat ... (vezi toată discuția)