avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Daca nu am primit inca ajutorul financiar de 400 ron ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca nu am primit inca ajutorul financiar de 400 ron (transa ...

Daca nu am primit inca ajutorul financiar de 400 ron (transa a doua) cum sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 09:50, 17 Octombrie 2023
Se acorda pana la finele lunii octombrie.Inca nu s-a sfarsit luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita maria3000 maria3000 Buna ziua, In 2004 am facut un credit la Altex in valoare de 5000 ron. Azi am primit scrisoare de laq o casa de avocatura ca in 20 zile ma vor executa silit ... (vezi toată discuția)
Executare silita marianapredapreda marianapredapreda Bună seara, Va rog sa ma ajutați cu un sfat/părere pentru următoarea speta: fostul soț a întreprins executare silita împotriva mea pentru neplata unor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am o intrebare .in urma maririi pensiei am pensia de ... Boyte Margareta Boyte Margareta Buna ziua.Am o intrebare .In urma maririi pensiei am pensia de 2534 ron..Am inteles ca luam si cei cu pensii intre 2500-3000 ajutor de 600 lei in doua ... (vezi toată discuția)